Meer afbeeldingen

  • Cobra Oral Jelly 120mg
  • Cobra Oral Jelly 120mg

Cobra Oral Jelly 120mg

Dit product is momenteel niet in voorraad

Let op! Beperkte voorraad beschikbaar

Cobra Oral Jelly

Cobra Oral Jelly (120mg sildenafil) wordt gebruikt voor de behandeling van mannen met erectiestoornissen, dat wil zeggen het onvermogen om een ​​erectie te krijgen of te behouden die voldoende is voor seksuele prestaties. Om Cobra Jelly volledig effectief te laten zijn, is seksuele stimulatie vereist. Het hoofdbestanddeel van Cobra Jelly is Sildenafil Citraat, dat werkt door de ontspanning van gladde spieren te vergroten door gebruik te maken van stikstofmonoxide, een chemische stof die gewoonlijk vrijkomt als reactie op seksuele stimulatie. Deze ontspanning van de gladde spieren zorgt voor een toename van de bloedstroom naar bepaalde delen van de penis, wat leidt tot een erectie. In tegenstelling tot de klassieke tabletten is Sildenafil en Cobra Oral Gel gemakkelijker te gebruiken en de perfecte keuze voor jou als je de tabletten wilt vermijden. Cobra jelly is namelijk ook verkrijgbaar als cobra 120mg pillen.

Hoe werkt cobra jelly?

Voor oraal gebruik van Cobra Oral Gel volgens het voorschrift van uw arts. De aanbevolen dosis is een zakje gelatine, dat naar behoefte ongeveer 15 - 25 minuten vóór seksuele activiteit moet worden ingenomen. Omdat het vloeibare jelly is, neemt je lichaam het sneller op dan klassieke cobra pillen. Op basis van werkzaamheid en tolerantie kan de dosis worden verhoogd of verlaagd, afhankelijk van het effect dat het op u heeft (raadpleeg hierover uw arts). De maximaal aanbevolen doseringsfrequentie is eenmaal daags. Cobra 120 oral jelly mag niet worden gebruikt door mensen jonger dan 18 jaar. Een vetrijke maaltijd kan het effect van Cobra Jelly uitstellen. Probeer geen grapefruit te eten of grapefruitsap te drinken terwijl u wordt behandeld met Sildenafil Citraat.

Ontvang de beste deals en nieuwste producten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij zullen nooit uw e-mailadres verkopen aan derden en we zullen u zeker niet spammen!