Meer afbeeldingen

  • Dapoxetine 90mg
  • Dapoxetine 90mg

Dapoxetine 90mg

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 24,95
strips Aantal Prijs per strip Bestellen
2 8 € 22,95 Bestellen
3 12 € 21,95 Bestellen
5 20 € 19,95 Bestellen
7 28 € 18,95 Bestellen
10 40 € 17,95 Bestellen

+
-

Wat is dapoxetine 90mg?

Dapoxetine 90mg is een geneesmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor de behandeling van vroegtijdige ejaculatie bij mannen. Het behoort tot een klasse van medicijnen die bekend staan als selectieve serotonineheropnameremmers (SSRI's). Door het verhogen van de serotoninespiegel in de hersenen, helpt dapoxetine de tijd tot ejaculatie te verlengen, waardoor mannen meer controle krijgen over hun climax. Dit kan leiden tot verbeterde seksuele tevredenheid en minder stress rond seksuele prestaties.

Hoe werkt dapoxetine?

Dapoxetine werkt door de heropname van serotonine in de hersenen te remmen. Serotonine is een neurotransmitter die een belangrijke rol speelt bij de regulatie van stemming en seksuele functie. Door de heropname van serotonine te vertragen, verhoogt dapoxetine de beschikbaarheid van deze neurotransmitter in de synaptische spleten van de hersenen. Dit leidt tot een vertraging van de ejaculatoire reflex, waardoor mannen langer seks kunnen hebben voordat ze ejaculeren. Het wordt meestal ongeveer 1 tot 3 uur voor de seksuele activiteit ingenomen en heeft een werkingsduur van enkele uren.

Wat is het verschil tussen dapoxetine en kamagra?

Hoewel zowel dapoxetine als Kamagra worden gebruikt om seksuele problemen bij mannen te behandelen, dienen ze verschillende doeleinden en werken ze op verschillende manieren:

  • Dapoxetine: Dit medicijn is specifiek gericht op het behandelen van vroegtijdige ejaculatie. Het werkt door de serotoninespiegel in de hersenen te verhogen, wat helpt om de tijd tot ejaculatie te verlengen.

  • Kamagra: Dit geneesmiddel bevat sildenafil, een fosfodiësterase type 5 (PDE5)-remmer, en wordt gebruikt voor de behandeling van erectiestoornissen. Kamagra werkt door de bloedstroom naar de penis te verhogen, wat helpt om een erectie te krijgen en te behouden tijdens seksuele stimulatie.

Kortom, dapoxetine is bedoeld voor mannen die moeite hebben met het beheersen van hun ejaculatie, terwijl Kamagra bedoeld is voor mannen die problemen hebben met het krijgen of behouden van een erectie.

Hoe bewaar je dapoxetine pillen?

Om de effectiviteit en veiligheid van dapoxetine 90mg te waarborgen, is het belangrijk om de pillen op de juiste manier te bewaren. Hier zijn enkele tips voor de opslag:

  1. Bewaar op kamertemperatuur: Houd de pillen op een temperatuur tussen 15°C en 30°C, weg van direct zonlicht en vocht.
  2. Gebruik de originele verpakking: Bewaar dapoxetine in de originele verpakking om te beschermen tegen licht en vocht.
  3. Buiten bereik van kinderen houden: Zorg ervoor dat de medicatie buiten het bereik van kinderen en huisdieren blijft om accidentele inname te voorkomen.
  4. Niet gebruiken na de vervaldatum: Controleer de vervaldatum op de verpakking en gebruik de pillen niet na deze datum.

Door deze richtlijnen te volgen, kunt u ervoor zorgen dat dapoxetine veilig en effectief blijft voor gebruik.

Ontvang de beste deals en nieuwste producten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij zullen nooit uw e-mailadres verkopen aan derden en we zullen u zeker niet spammen!