Lovegra pakket

Lovegra pakket

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 24,95

strips Aantal Prijs per strip

strips Aantal Prijs per strip

2 22 € 23,95

3 33 € 22,95

+
-

Lovegra pakket

Lovegra pillen en jellies zijn speciaal gemaakt voor de vrouwen. Lovegra heeft als bijnaam ook wel 'kamagra voor vrouwen' en wordt steeds populairder in Nederland. Waar mannen voor hun erectieproblemen moeten kiezen voor bijvoobeeld kamagra 100mg hebben vrouwen de keus uit lovegra pillen en de lovegra oral jelly. Kamagra-kopen.nl combineert de beste deals samen en in dit pakket ontvang je dus 4 lovegra pillen (100mg) en een doosje (weekpack) lovegra jelly met 7 zakjes

Hoe werkt lovegra?

Eigenlijk zit er maar weinig verschil in de werking van lovegra in combinatie met andere erectiepillen. Lovegra is gemaakt van 100mg sildenafil citraat. De werkzame stof sildenafil zorgt ervoor dat de spieren rondom de vagina verslappen waardoor er beter bloed kan stromen naar de vagina en clitoris. Hierdoor raak je als vrouwen sneller opgewonden. Er zijn veel vrouwen in Nederland (jong en oud) die kampen met hetzelfde probleem als jij namelijk het moeilijk of niet opgewonden worden. Met de kamagra pillen of kamagra oral jelly zorg je weer voor spanning in de relatie en geef jij jouw seksleven weer een enorme boost!

Lovegra pillen of jelly?

Door het kennismakingspakket van lovegra te kopen voor slechts 24,95 kun je met beide lovegra producten aan de slag. Hierdoor kun je testen welke het beste aansluit aan jouw behoeftes. De lovegra 100mg pillen dien je te nemen met een glaasje water. De lovegra jelly komt in verschillende smaken en heeft een snellere werking namelijk 10 minuten. De pillen lovegra gaan werken tussen de 30 en 60 minuten na het innemen van een lovegra pil. 

Ontvang de beste deals en nieuwste producten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij zullen nooit uw e-mailadres verkopen aan derden en we zullen u zeker niet spammen!