Meer afbeeldingen

  • Proscalpin 1mg

Proscalpin 1mg

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,95

+
-

Wat is Generieke Propecia 1mg - Proscalpin

Proscalpin is een merk met de werkzame stof finasteride, de beste haaruitval medicatie die u kunt kopen. Proscalpin is een geneesmiddel dat wordt gebruikt door mannen die lijden aan kaalheid en die dat proces willen vertragen en die nieuw haar willen laten groeien op hun hoofdhuid waar ze het verliezen. Het is een generiek merk van het meest populaire haaruitval medicijn sinds tijden.

Classificatie en Werkingsmechanisme

Proscalpin is gecategoriseerd als een type II 5̴-reductaseremmer. Dit betekent dat dit medicijn de werking van 5-alpha-reductase afremt. Dit is een enzym dat nodig is voor testosteron om te worden omgezet in dihydrotestosteron in/op de hoofdhuid, een hormoon variatie die is geïdentificeerd als zijnde verantwoordelijk voor follikel sterfte en verlies van haar. Door de remming van het conversieproces verlaagt Proscalpin  het niveau van DHT en vertraagt de haaruitval proces.

Hoe bewaart u uw Proscalpin?

U dient uw Proscalpin tabletten weg te houden van hitte, direct licht en vocht. Zij moeten ook buiten het bereik van de kinderen worden gehouden.

Hoe neemt u Proscalpin in?

Proscalpin per dag regelmatig toedienen gedurende ten minste 12 maanden. Je moet Proscalpin innemen met een vol glas water. U moet de dosering laten bepalen door uw huisarts.

Dosering

Proscalpin is verpakt in strips van 10 stuks 1mg tabletten en de gebruikelijke dosering is een tablet per dag.

Overdosering

Een Proscalpin overdosering is niet dodelijk, maar het kan nog steeds leiden tot ongewenste en ernstige gezondheidsproblemen. U moet ten alle tijden overdosering voorkomen door de maximale dosis niet te overschreiden.

Gemiste Dosis

In geval van een gemiste dosis, is het belangrijk om een tablet in te nemen zodra u eraan denkt. Als de volgende dosis dichtbij is sla dan de gemiste dosis over en ga verder met uw gebruikelijke schema.

Waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen

Proscalpin tabletten mag nooit worden ingenomen door kleine kinderen en zwangere vrouwen. Het werkzame bestanddeel, finasteride kan worden geabsorbeerd door de huid en dit kan ongewenste effecten bij kleine kinderen en zwangere vrouwen veroorzaken, als de ingrediënten overgaan in het bloed van de foetus. Sommige onderzoeken  suggereren ook dat het nemen van Proscalpin de kans op het ontwikkelen van prostaatkanker kan verhogen.

 Mogelijke bijwerkingen

Hoofdpijn, duizeligheid, loopneus, zwakte, abnormale ejaculaties, huiduitslag, veranderingen in libido, zwelling van de voeten, handen en borsten

Het behandelen van kaalheid bij mannen

Proscalpin is een ander merk finasteride, in de volksmond bekend als Propecia, de meest populaire behandeling van haarverlies in de geschiedenis. Het is het meest effectieve medicijn in zijn soort en het werkt beter dan elke andere mogelijke behandeling van haaruitval. Het richt zich op het onderliggende probleem en helpt de behandeling van haaruitval van binnenuit.

Wanneer mag het niet worden gebruikt

Proscalpin mag niet worden gebruikt in het geval de patiënt allergisch is voor finasteride of allergisch is voor een zeer vergelijkbaar middel genaamd Dutasteride welke ook wordt gebruikt in de strijd haaruitval.

Hoe lang moet u het gebruiken?

De eerste zichtbare gevolgen van het innemen Proscalpin zijn te zien na ongeveer drie maanden van gebruik. Na verloop van tijd zullen de effecten verbeteren en meer merkbaar worden. Voor een zeer klein percentage mannen wertk Proscalpin niet en indien de effecten niet zichtbaar zijn na 10 tot 12 maanden, moet men het gebruik van het geneesmiddel stoppen.

Ontvang de beste deals en nieuwste producten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij zullen nooit uw e-mailadres verkopen aan derden en we zullen u zeker niet spammen!