Super Active pakket

Super Active pakket

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 24,95

strips Aantal Prijs per strip

strips Aantal Prijs per strip

2 40 € 24,50

+
-

Super Active pakket

Onze Super Active aanbieding bevat 1 strip met fildena super active capsules en 1 strip tadalista super active tabletten. In totaal ga je dus 20 erectiepillen ontvangen die extra zacht zijn en dus eenvoudiger te nemen dan de reguliere (harde) erectiepil. De werkzame stof in Tadalista Super Active is tadalafil (extra lange werking) en in de fildenda super active tabletten is de werkzame stof sildenafil. Maak kennis met beide producten en test in de praktijk welke het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie. 

Fildena super active tabletten

Fildena super active (sildenafil citraat) is een erectiemiddel (soft gel capsules) dat gebruikt wordt door mannen die last hebben van een erectieprobleem. Het niet hard krijgen van je penis kan voor stress en andere problemen zorgen. Je kunt met je huisarts bespreken hoe dit op te lossen is of je gaat via kamagra-kopen.nl aan de slag met het proberen van erectiepillen. Fildena super actieve pillen zijn gemaakt van 100mg sildenafil en hebben dus dezelfde kracht als kamagra 100. 

Tadalista super active tabs

Tadalista super active heeft 20mg tadalafil als werkzame stof. De extra zachte erectiepillen zijn dus net zo efficient als fildena als het gaat om het krijgen van een harde erectie. De werking van tadalista super active is echter wel een stuk langer. Tadalafil blijft namelijk tot max. 36 uur actief in het lichaam. Je kunt gedurende deze tijd eenvoudig een harde penis krijgen zodra je opgewonden raakt. 

Ontvang de beste deals en nieuwste producten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij zullen nooit uw e-mailadres verkopen aan derden en we zullen u zeker niet spammen!