Meer afbeeldingen

  • Super Vidalista Tadapox

Super Vidalista Tadapox

Beschikbaarheid: In voorraad

Van € 29,95 voor € 17,95
strips Aantal Prijs per strip Bestellen
2 20 € 16,95 Bestellen
3 30 € 16,45 Bestellen
5 50 € 15,95 Bestellen
7 70 € 14,95 Bestellen
10 100 € 13,95 Bestellen

+
-

Super Vidalista Tadapox kopen

Super Vidalista voorkomt vroegtijdige zaadlozing en geeft een harde en stijve penis. Voel u weer jong en gebruik originele Vidalista 20mg en 60mg dapoxetine. Super vidalista is vanwege de stof Tadalafil een pil die u een weekend lang een goede erectie garandeerd en daarbovenop heeft u zeker geen last meer van een vroegtijdige ejaculatie. Deze pil geeft dubbel plezier en veel langer in vergelijking met Sildenafil houdende producten 

Super Vidalista is een seksuele versterker die op twee manieren werkt:

  • Dapoxetine 60 mg - enkele dosis Dapoxetine behandelt PE
  • Tadalafil 20mg - Gedeelte van Tadalafil voor een stevige erectie

Waarom Tadalafil - Voordelen van Super Vidalista

Tadalafil met zijn extreem lange werking kan nauwelijks worden overtroffen. Generiek tadalafil is effectief tot 36 uur, aangezien de halfwaardetijd van tadalafil 17,5 uur is. De dosering is ook veel lager dan bij andere PDE-5-remmers: De enkele dosis Tadalafil is slechts 20 mg. Het lichaam wordt daardoor beduidend minder belast door Tadalafil. Tadalafil kan, net als Dapoxetine, met of zonder voedsel worden ingenomen. Met Super Vidalista hoef je dus niet bang te zijn om te falen, ook al eet je graag een lekker diner voor de seks! Super Vidalista moet echter met ten minste een vol glas water worden ingenomen. De vloeistof is nodig om de actieve ingrediënten op te lossen.

super vidalista kopen

Geen vroegtijdige zaadlozing met Dapoxetine

Dapoxetine is al een klassieker - er zijn bijna geen betere alternatieven als het gaat om het behandelen van een erectiestoornis. De werkzame stof dapoxetine is een serotonineremmer, maar wordt alleen gebruikt voor de behandeling bij mannen die last hebben van een erectiestoornis. Dit komt omdat de werkzaamheid van Dapoxetine al 1-4 uur na inname een zeer scherpe piek bereikt. De gebruikelijke SSRI's (serotonineremmers) hebben een eerder zwak, maar langdurig effect. Daoxetine daarentegen werkt niet langer dan 6 uur, waarna er bijna geen spoor meer is van de werkzame stof in het bloed. Dagelijks gebruik van dapoxetine heeft daarom geen zin.

Hoe gebruik ik Super Vidalista?

Neem één tablet Super Vidalista 1-3 uur voor de geplande daad. Het wordt over het algemeen niet aanbevolen om meer dan één tablet per dag in te nemen. Ervaren gebruikers combineren Super Vidalista echter soms met pure Tadalafil-tabletten. Bij tadalafil ervaren sommige gebruikers een vertraging van maximaal 6 uur tussen inname en het begin van de actie. Daarom raden we je ten zeerste aan een eenmalige test te doen om erachter te komen hoe welke seksuele versterker voor jou werkt of dat het effect zelfs op een lege maag vertraagd is. Als dit bij jou het geval is, neem dan jouw dosis Super Vidalista ca 6 - 8 uur voor de seks en dan nog een ca 1 uur voor de seks. Indien nodig kun je ook een halve pil innemen. 

Ontvang de beste deals en nieuwste producten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij zullen nooit uw e-mailadres verkopen aan derden en we zullen u zeker niet spammen!