Meer afbeeldingen

  • Uitprobeer pakket

Uitprobeer pakket

Beschikbaarheid: In voorraad

Van € 44,95 voor € 34,95

+
-

Uitprobeer pakket kopen

Ontdek de voordelen van verschillende erectiemiddelen met onze 'uitprobeer' pakket. Je gaat een mooi aantal pillen ontvangen met verschillende werkzame stoffen. Je gaat 1 strip met 4 kamagra pillen ontvangen (100mg sildenafil) samen met 1 strip vidalista 20mg tadalafil (10 pillen) en 1 strip Vilitra 60mg vardenafil (10 pillen). 

Dit pakket is ideaal voor mannen die nog niet precies weten welke 'actieve ingredient' het beste het probleem oplost. Iedere erectiemiddel werkt net even anders en daarom is het belangrijk om te testen. Met behulp van onze combi-deals ontvang je meerdere artikelen voor een scherpe prijs.

Kamagra 100mg

In Nederland (en de rest van de wereld) kiest vaak voor kamagra pillen. Het is een efficiente manier om erectiestoornissen aan te pakken. Onze klanten bestellen graag kamagra met 100mg sildenafil omdat het gewoonweg goed is. Echter zijn er ook mannen die geen baat hebben bij het gebruik van kamagra. Test een strip kamagra en kom erachter of jouw probleem opgelost kan worden met 100mg sildenafil. 

Vidalista 20mg

Je gaat een strip met 10 pillen ontvangen van Vidalista. De werkzame stof is 20mg tadalafil en heeft een positieve werking op een erectiestoornis. Tadalafil blijft veel langer actief in het lichaam als je het vergelijkt met sildenafil citraat. Tadalafil pillen zijn tot maximaal 36 uur werkzaam. Gedurende deze tijd is het dus geen probleem om een harde erectie te krijgen wanneer je seksueel gestimuleerd wordt. Sildenafil blijft gemiddeld 6 tot 8 uur actief. 

Vilitra 60mg

Tot slot ontvang je een strip met 10 vilitra 60mg pillen in dit pakket. De werkzame stof van vilitra is vardenafil. Wij raden dit product aan omdat veel mannen een reactie hebben gegeven aan de klantenservice van kamagra-kopen over vilitra tabletten. Je neemt het met een glas water en na maximaal 30 tot 60 minuten zal het werken. 

Ontvang de beste deals en nieuwste producten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij zullen nooit uw e-mailadres verkopen aan derden en we zullen u zeker niet spammen!