Vardaforce 20mg vardenafil

Vardaforce 20mg vardenafil

Beschikbaarheid: In voorraad

Van € 29,95 voor € 24,95

strips Aantal Prijs per strip

strips Aantal Prijs per strip

3 12 € 20,00

6 24 € 18,00

10 40 € 15,00

+
-

Vardeforce 20mg bij kamagra-kopen.nl kopen

Vardeforce Tabletten bevatten Vardenafil 20mg, een fosfodiësteraseremmer van het type 5 die mannen met erectiestoornissen (impotentie) helpt om een erectie te krijgen en te behouden wanneer ze seksueel worden opgewonden.

Vardeforce (Vardenafil) wordt gebruikt voor de behandeling van erectiestoornissen (impotentie) bij mannen, met name het onvermogen om een harde erectie te bereiken of te behouden waarmee seksuele activiteit mogelijk is, vanwege onvoldoende bloedtoevoer naar de penis. Vardeforce (Vardenafil) ontspant de bloedvaten in de penis, verhoogt de doorbloeding en veroorzaakt een erectie, wat de natuurlijke reactie op seksuele stimulatie is.

Vardeforce (Vardenafil) is geen afrodisiacum en stimulatie zal nodig zijn om een erectie te ontwikkelen.

Vardeforce (Vardenafil) wordt klinisch vervaardigd door Ajanta Pharma.

Vardeforce 20mg impotentie oplossen

De werkzame stof vardenafil (Levitra) hoort tot de Groep van medicijnen PDE5 remmers die bestemd zijn voor behandeling van erectiele dysfunctie (ED impotentie). Deze stof blokkeert het verwijderen van een natuurlijke boodschapper-stof genaamd Cyclisch guanosinemonofosfaat, die het enzym fosfodiesterase (PDE5) remt. Dat zorgt ervoor dat het bloed naar de zwellichamen in de penis gemakkelijk kan stromen en de erectie optreedt. Na het gebruik van vardenafil blijft een grotere hoeveelheid Cyclisch guanosinemonofosfaat in het lichaam, waardoor de wanden van de corpora cavernosa zich kunnen ontspannen. Dan ontstaat er ruimte voor de zwellichamen om meer bloed vast te houden en in omvang toe te nemen. De erectie bereikt zo zijn volledige hardheid.

Zoals alle PDE5 remmers is vardenafil alleen effectief tijdens seksuele opwinding. Pas dan treedt de erectie op. De werking van vardenafil kan tot 6 uur voortduren. Bespreek de dosering van dit geneesmiddel met uw arts!

Tegenaanwijzingen (contra-indicaties) van Vardeforce 20mg

Vardeforce 20mg mag niet door mannen met ernstige hart- en vaataandoeningen, hoge of lage bloeddruk of problemen met stolling van bloed worden gebruikt! Wij raden alle patiënten met hart- en vaataandoeningen aan om hun arts te raadplegen.

Ook als u op stikstof gebaseerde geneesmiddelen inneemt, dient u geen Vardeforce 20mg te gebruiken, zonder raadpleging van uw arts.

Gebruik geen Vardeforce 20mg als u allergie hebt voor vardenafil!

Als u andere geneesmiddelen inneemt of aan andere ernstige diagnoses lijdt, bespreek het gebruik van dit product in elk geval met uw arts!

Mogelijke bijwerkingen van Vardeforce 20mg

Zoals bij andere middel tegen impotentie kan ook het gebruik van Vardeforce 20mg met bijwerkingen verbonden zijn. Zij komen echter bij het juiste gebruik van dit geneesmiddel heel weinig voor. Indien één van deze bijwerkingen of een andere bijwerking bij u toch optreedt of na langere tijd niet verdwijnt, neem dan contact met uw arts op!

Mogelijke bijwerkingen (o.a.):Hoofdpijn, blozen, Spijsverteringsstoornissen, verstopte neus, duizeligheid en stoornissen van gezichtsvermogen.Als u tijdens het gebruik van dit geneesmiddel pijn in borst zou voelen, neem meteen contact met een arts op!Indien bij u de erectie langer dan 4 uur aanhoudt, neem contact met uw arts op. Kamagra-kopen.nl, de beste plaats om Vardeforce 20mg middel tegen impotentie te bestellen

Ontvang de beste deals en nieuwste producten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij zullen nooit uw e-mailadres verkopen aan derden en we zullen u zeker niet spammen!