Meer afbeeldingen

  • Vidalista 80mg en Cenforce 200mg

Vidalista 80mg en Cenforce 200mg

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,99
strips Aantal Prijs per strip Bestellen
2 40 € 28,99 Bestellen

+
-

Vidalista 80mg en Cenforce 200mg

Mega aanbieding met 1 strip vidalista 80mg (10 pillen) en een 1 strip met de krachtigste cenforce 200mg tabletten (10 pillen). Dit pakket is speciaal voor mannen die wat extra's nodig zijn om een harde erectie te krijgen. Voor beide erectiemiddelen geldt dat het gaat om de zwaarste variant. De Cenforce 200mg erectiepillen zijn gemaakt van sildenafil citraat en vidalista heeft de werkende stof tadalafil. Ontdek welke 'type' erectiepil het beste aanslaat bij jou en bestel vandaag nog dit pakket.

Wat is cenforce 200mg?

Cenforce erectiemiddelen zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes. In onze shop kun je de cenforce 100, cenforce 150 en cenforce 200mg bestellen. In deze aanbieding ga je een strip met 10 erectiepillen ontvangen van de sterkste variant (200mg sildenafil). Uitermate geschikt voor mannen met een erectiestoornis en die geen baat hebben bij het gebruikt van middelen zoals kamagra 100. Het maximaal toegestaande hoeveelheid sildenafil zit in deze cenforce variant. 

Waarom Vidalista 80mg?

Vidalista heeft de werkzame stof tadalafil. Dit middel zorgt voor een extra lange werking in vergelijking met sildenafil. Waar je met bijvoorbeeld kamagra pillen (sildenafil citraat) een werkingstijd hebt van maximaal 5 uur zijn vidalista pillen met tadalafil werkzaam tot wel 36 uur. Je kan dus een harde erectie krijgen gedurende deze periode. Tadalafil is een werkzame stof die ook wel 'weekend pil' genoemd wordt vanwege de extra lange werkingstijd. In de kamagra-kopen.nl combinatie deal ga je 1 strip met 10 vidalista 80mg pillen ontvangen. Dit is tevens de sterkste variant van vidalista. 

Ontvang de beste deals en nieuwste producten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij zullen nooit uw e-mailadres verkopen aan derden en we zullen u zeker niet spammen!