Meer afbeeldingen

  • vidalista aanbieding pakket

vidalista aanbieding pakket

Beschikbaarheid: In voorraad

Van € 69,95 voor € 49,95

+
-

Vidalista erectiepillen kopen

Vidalista erectiepillen pakket

Ontvang 1 strip Vidalista 20mg, 1 strip 40mg Vidalista, 1 strip 60mg Vidalista en 1 strip Vidalista 80mg.

Iedere vidalista strip heeft 10 erectiepillen. In deze aanbieding ontvang je dus 40 vidalista pillen in huis! Last van een erectiestoornis? Zoek jij een oplossing om weer te genieten van intieme momenten met je partner? Zoek niet verder en bestel je erectiemiddelen op Kamagra-kopen.nl.

Hoe werkt Vidalista? 

Vidalista tabletten helpen je dus bij het krijgen van een harde penis. Het blijft tot maximaal 36 uur in je lichaam, uiteraard heb je geen erectie gedurende deze tijd. Zodra je 'in de stemming' komt samen met je partner zorgt vidalista ervoor dat je een harde penis krijgt. Er zijn vrijwel geen bijwerkingen bij dit middel en daarom zijn er veel mannen in Nederland en Belgie die deze pillen het liefste gebruiken. Je dient vidalista ongeveer 60 minuten voor de geplande 'daad' innemen voor het beste resultaat. De werkzame stof in vidalista is 'tadalafil' die ervoor zorgt dat er meer bloed kan stromen naar de penis. Door het stofje tadalafil krijg je dus snel een erectie en kun je deze langer behouden. 

Maximale korting op vidalista

Maak kennis met het hele vidalista aanbod in deze spectaculaire aanbieding. 40 vidalista pillen moet genoeg zijn voor de komende weken. Maak direct kennis met de effectiviteit van het erectiemiddel vidalista en geef jouw seksleven een boost. In dit pakket ga je 4 strips ontvangen met ieder 10 vidalista pillen. In onze webshop is het tevens mogelijk om alle vidalista varianten los aan te schaffen. 

Ontvang de beste deals en nieuwste producten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij zullen nooit uw e-mailadres verkopen aan derden en we zullen u zeker niet spammen!